Blogg

Din første gang

Når du leser overskriften ; Din første gang . Kan du kanskje tenke deg hva jeg mener med det. Nemmelig din første gang i sengen med en gutt. Første gang du har sex. Jeg skal innrømme at jeg er jomfru , noe jeg ikke har noe problem med. Jeg vil at min første gang skal være noe jeg husker , det skal være med en jeg er SKIKKELIG glad i. En gutt jeg vikelig stoler på. Dette er et valg alle må ta en  gang , men når vet du egentlig at nå er tiden inne ? Det er vanskelig . Men jeg selv venter på det øyeblikket der jeg vikelig føler meg klar , det øyeblikket har ikke kommet enda. Jeg er sånn at om jeg ikke har sex før jeg er 18 år gammel , så bryr jeg meg ingen ting . Det betyr ikke at jeg er skikkelig upopulær og ingen vil ha meg. Jeg har hatt sjangs , men jeg har aldri følt at det  er rette øyeblikket. 

Men hvis guttene er eldre da ? og du føler deg presset til og gjøre det ? Akkurat der kan jeg snakke med erfaring , for tiden har jeg noe på gang med en som er noen år eldre en meg. Og det som jeg først ser i han er om han er sånn som bare er etter kos .. Det er noe som er sykt irriterende , hvis en gutt bare er etter kos.. Du tror dette er en gutt du kan stole på , men egentlig er det bare fordi han er etter noen og kose med. Det syns jeg er så unødveldig .Og hvis gutten bare er etter det , så er han ingenting og samle på , vær så snill og tro på det. Tenk på dette ; Når du finne DIN gutt , vil du se hvorfor det ikke funket med alle de andre , som du har prøvd deg på . Trust me ! Og hvis gutten du liker presser deg til noe du ikke vil , si slutt . Jeg er ikke klar for dette , jeg vil vente! Stå for dine valg og meninger . Og vis gutten ikke aksepterer dine valg, er han ingenting og samle på . Fordi det kommer en gutt til deg også.. Men en ting , la ALDRI noen presse deg for noe du ikke vil .. Fordi du kommer til og trege og tenke ; Hvorfor ventet jeg ikke .Den første gangen du har sex med noen er hellig ,det er noe du skal huske .Det er noe som skjer en gang i livet . Ikke kast det bort dere !

2 svar

Hei dere , sorry for lite oppdatteringer men nå som skolen har begynnt igjen så har jeg andre ting også og prioritere! Men jeg kan love dere alle at jeg skal bli mer aktiv.  Når jeg "åpnet " kommentar boksen idag så jeg to stk som hadde sent inn noen spørsmål til meg som jeg tenkte jeg skulle svare på i dette innlegget ; 

Første jente ; 

Hei.Jeg lurte egentlig på om du kunne hjelpe meg?Jeg har knuter på stemmebåndet, ikke ordentlig knuter, detail si "skrubbsår" på stemme båndet.Jeg har ganske mørk stemme og det er ganske plagsomt.Ingen gidder og være med meg.Har liksom ingen og være med pga det.Jeg har byttet skole en gang og det hjalp litt med lærerne, ble mobba av de og, de slo og sparket nesten alle i klassen, det var skummelt og gå dit! Jeg lurte på om du hadde noen råd.

-Anonym.

Svar ; 

Hei du !  Syns det er så unødvendig å mobbe , får helt vondt. SKulle virkelig ønske at jeg kunne gjort det slik at du ikke hadde de knutene lenger , men det er noe du er født med..  Jeg ville anbefalt at du snakket med noen du stolte på .. F.eks helesesøstra de ,eller en lærer du liker. Det kan virkelig hjelpe deg, Jeg har gått på skole i mange år , og har vært med mye forskjellige folk. Og flere en en gang , har lærere en hatt den praten om mobbing og de har tatt ut folk som har hatt problemer om ting , Jeg syns du skal snakke med helesesøster , få henne til og snakke med de i klassen  din slik at hun kan fortelle problemet ditt til klassen , jeg er helt sikker på de vil forstå.. De kommer til og forstå bedre en du tror. Det var en gang en jente i min klasse som var født med utsående ører, og ble kaldt ALV hele tiden. Hun ble så mye mobbet og tilslutt tok læreren det opp i klassen , alle var helt stille og på en måte tror jeg at klassen forsod at det de hadde gjort var galt, denne stakkars jenta  kunne jo ingen ting for hun var sånn. Men etter den samtalen læreren våres hadde med klassen , sluttet alle og kalde henne det. Det tok litt tid seføgelig . Men den dag  i dag er denne jenta med mange folk , og jeg ser henne i friminuttene som en helt annen person som er kjempe sosial med mange venner. Du er helt sikkert en helt fantastisk person , og det at du har anderledes stemme er ikke noen grunn for og mobbe deg. Det kan du ingen ting for. Du må bare være sterk og stå for det du mener og tørr og si SLUTT til de som mobber. Ikke la de knekke deg ned , si heller noe som får dem til og føle seg dum. For hvis du viser at du gråter vær gang eller blir sur, så syns de det er enda gøyere og erte. Hvis du bare holder helt kjeft og sier i mot . Så syns de det ikke er gøy lenger , Det er denn perioden av livet der ingen har vokst helt opp enda , de forstår ikke at det og mobbe er dumt . Men etter vært forstår alle at det er dumt , de vokser opp og eldre folk ser at det er dumt og mobbe og slenge dritt ! 

Andre jente ; 

Hei, Jeg er en jente som ikke har noen og være med.
Alle som jeg prøver og snakke til har vist meg finger, slått til meg i nesa [Starter og blø-neseblod fort.]Dynka meg, og har vært jævlige mot meg, Mange ganger er det som om jeg er i krigen.!
Har liksom lyst og ta livet mitt, for det er forferdelig!.
Har du noen råd?

svar ; 

Hei du vakre jente der ute ! Først vil jeg si at du må lese det jeg har svart over , dere ligger liksom litt i samme båt når det gjelder mobbing ! Det med mobbing er en forferdelig ting og det gir ikke mening, jeg vet ikke hvorfor de erter deg eller hva som har skjedd.Det viktigste i en mobbe situasjon er og være seg selv , tørre og stå i mot . Tørre og faktisk være seg selv 100% ut. Det som jeg sa over er at ; Hvis noen sier noe dumt til deg og du blir sur eller begynner og grine feks. Så må du bare være tøff i tynet tilbake og si i mot. Fordi at da vil de se at det er ikke no gøy og mobbe en som ikke bryr seg , de vil syns det er kjedelig og stoppe og mobbe. Ellers syns jeg også at du kanskje bør ta kontakt med en helesøster f.eks. De kan hjelpe deg så utrolig mye! når jeg gikk på ungdomskolen , sa jeg alt til helesøster .. Hun var liksom den jeg stolte mest på . Men sefølgelig det handler jo litt om og få mot til og tørre og gå opp dit til henne og si det . Men helesøter er der for en grunn , hun er der for og hjelpe slike som deg som blir mobbet. Alle er forkjellige og det er så godt, men det kan være vondt også. Men aller nydelige på sin måte , uansett fasong , hårfage , utsende , personelighet. Det tar kanskje bare litt lenger tid før andre ser at du er en fantastisk person,  fordi alle er fantastiske uansett. 

selvtilitt

Det finnes to typer " dårlig " selvtilitt. En av dem er når du egentlig selv vet du helt sykt fin , får all oppmerksomhet fra gutter . Og du egentlig bare er ute etter oppmerksomhet. At folk skal si ; Slutt og si at du har dårlig selvtilitt fordi du er nydelig! Er det en ting på denne jord som irriterer meg noe ***** så er det jenter som vet de er fine , og sier de har dårlig selvtilitt slik at folk skal syns synd på dem. Det er så unødvendig. Tenk på de som faktisk har ingen gutter og snakke med og sliter seriøst med dårlig selvtilitt . Så kommer du med 300 likers på profilbildet ditt på facebook og sier du er stygg. Den andre typen er de som faktisk sliter sykt med seg selv, de som er født anderledes ,de som blir kaldt stygg , de som ikke har det noe bra med seg selv. Alle på denne jord er nydelige på sin måte , det er en fakta. 

Jeg selv har hatt dårlig selvtilitt den gang når jeg var 14 år . Jeg hadde en grunn. Jeg var ikke en av dem som var finest med 400 likes profilbildet mitt.  Mitt " problem " var vell at jeg hadde sykt mye kviser. Jeg kan huske selv at jeg gråt mye , fordi jeg selv hadde så lyst på alle disse perle myke hudene. Jeg prøvde 1000 vis av kremer og ting , men det gikk aldri vekk. Tilslutt ble det så ille at jeg og min mor bestemte oss for og kontakte en lege. Det var helt forferdelig , folk pekte på meg , og kaldte meg kvistrynet. til og med min bestevenn kaldte meg kvisetrynet bak min rygg. Gutter som jeg syns var sykt kjekke , hørte jeg sa kvisetrynet og " herrreguud , å mye kviser hun hadde " Den perioden i  mitt liv var det verste jeg noen gang har opplevd. Jeg har enda kviser ja , men ikke så mye som før . Jeg går på fullt av kremer + tabelletter enda. Men jeg skal innrømme at selvtilitten er sykt tilbake , jeg kan endelig se meg selv i speilet og tenke at jeg er fin. 

Du som er der ute og VIRKELIG HAR dårlig selvtilitt , du er nydelig .Kanskje ikke du ser det selv ,men alle er nydelige på sin måte. Jeg vet hvordan det er og ha det , men jeg lover deg at det kommer til og ordne seg , du kommer til og treffe drømmeprinsen din som syns du er den nydeligste på jord og bare duu ! 

- det ble kanskje et rotete innlegg , men håper dere forstår poenget mitt ;)

svar

En jente skriver til meg ;

Hei eg har noen problemer, Sann her begynner historien. Eg og søsknene mine begynte på skulen på Eiefjord eg var liten då og det var så stort, eg kom i ein klasse der dei såg ganske snille ut i begynnelsen men etterkvert blei dei meir og meir slemme, eg og søstra mi hadde ingen o vere med fra 1- 5 klasse vi hadde ingen venner og det hadde heller ikkje broren eller lillesøtra vår heller. Når vi gjekk i 5 klasse blei vi mobba egentlig blei vi og mobba fra 1.5 klasse, dei banka opp broren min, spraya parfyme i auget mitt, slo ned nesten søstra mi, baksnakka oss, stengte oss ute, lo av oss, peike på oss, sa at vi var stygge, brente ned posten vår og masse verre, det alle verste var at dei var naboen vår og dei som mobba oss, dei viste blikk til oss hver dag på skulen, lo av oss når vi kjørte med bil, og dei holdt meg fast foran den nest verste mobberen mens ho viste eit skummelt blikk. Til slutt flytta vi til ein anna skule der det blei mykje bedre g vi hadde det kjempekjekt, fekk noen og vere med. Så begynte vi på vgs eg og trillingsøstra mi, eg var veldig nervøs på kordan det skulle gå, siden vi skulle flytte på hybel og alt mulig og eg hadde aldri hatt noen venner før. Når eg begynte der var det noen som lo av meg og pekte, detvar forfedelig, det var noen som snakte med meg i begynnelsen, men det varte ikkje lenge heilt til eg blei ensom og hadde ingen så no har eg ingen venner og sitter åleine på vidergående i ein krok og har bare lyst og grine, takk for at eg ville dele dette med deg :)!

 svar; 

Først vil jeg si til deg at jeg har vært inne på bloggen din , du er ei utrolig nydelig jente !!  Dette med mobbing skjønner jeg er helt forferdelig .. Jeg fikk tårer i øynene når jeg leste det du skrev , jeg syns det er så forferdelig at folk har så lite og bruke tiden på at de skal ødelgge for andre. Jeg blir så sur på sånne folk , det er så sykt unødvendig.Det og bli mobbet er helt jævelig , og det er sykt vanskelig og kunne takle. Du må kunne holde deg sterkt , tenk at du er her på jorden for en grunn . Du er her for en kjempe grunn. Kanskje livet ser helt forfedelig ut atm. Men jeg tror man må ha en nedtur for det kommer en stor opptur. Du ble mobbet fra 1-5 klasse. Du flytta til en ny skole , fikk nye venner . Ser du der? Det skjedde en nedtur for en opptur. Jeg har aldri blitt mobbet før på denne måten , men jeg har en vennine som måtte takle med mobbing .. Hun er født anderledes ,gutter pekte på henne og kaldte henne stygge ting. Denne jenta hadde det helt forferdelig hun også ,hun har til og med prøvd og tatt sitt eget liv. Men vet du ? Den dagen i dag , er hun en kjempe lykkelig jente som sier selv at hun elsker livet sitt på alle måter. Du som skriver dette , jeg kan love deg med hånda på hjertet at du kommer til og få det helt fantastisk i de nermeste årene snart , det er jeg helt overbevist om . Vær deg selv , stå for dine meninger! De som mobber har ikke vokst opp enda , de lever i en boble der de tror alt handler om bare dem ingen andre , de ser ikke at andre lever her. Det er de som taper på dette ! Ikke du , du er en helt fantastisk person er jeg sikker på. Og utifra det jeg ser du skriver , virkerr du utrolig sterk. Forsett og vær det ! Og tenk på 1 ting. Det kommer en nedtur før en opptur. 

Baksnakking

Det å kunne stole på en person 100% er vanskelig. Når vet man egentlig om en person er til og stole på eller ikke ? Det er en sykt vanskelig ting , men en ting man må gjennom. Jeg er så heldig og ha personer jeg vet jeg kan stole på , personer som vet støtter meg fullt ut. Men sånn har det ikke alltid vært. Jeg hadde en gang en bestevennine , jeg fortellte ALT til henne . Hun var min bedre halvdel. Og vi var alltid med værandre. Så kom den dagen , når hun begynnte og henge med andre folk. Det var ikke det at jeg ble så sjalu eller no. Sefølgelig skulle hun også ha andre venner en meg. vi fant jo enda på fullt av ting og hun sa forsatt at jeg var nummer en hos henne. Det forsatte slik utrolig lenge , hun lovet og jeg følte med henne. Men så kom dagen , da jeg fikk en sykt lang melding av henne. Der sto alt. Det sto hun hadde gått bak ryggen min utrolig lenge , sakt mye dritt. Og kaldt meg ting , som jeg visste selv jeg slet med. Jeg følte meg så dum , tenk å kunne ha stolt på en person som vender deg ryggen. På meldingen sto det også ; Sorry , kan alt bli som før ? . Det første som slo meg var at det var fint hun innrømmet det , og kanskje tenket seg mer om nå. Men alikavell , var det en del av meg som ikke ville ha noe mer med henne og gjøre. Det var sånn det ble. Det ble krig , vi er venner den dag i dag . Men hun er ikke min bestevenn , og jeg klarer aldri og tilgi henne . kan ikke stole på henne , og hele henne gjør meg egentlig kvalm sånn egentlig. Det som er problemet er at hun ikke slutter  , hadde vært noe annet hvis hun sluttet med baksnakkingen. Men det gjør hun da ikke , hun baksnakker ikke bare meg men alle rundt seg. Og det er så unødvendig. Alle baksnakker eller har en gang baksnakket i sitt liv. Men det er så teit når det blir så åpenbart . Baksnakking er noe som kan gjør så utrolig vondt , det kan være helt forferdelig. Og det kan gå så langt at det ødelegger en person helt. Jeg er heldigvis en sterk person , og klarte og drite i henne. Jeg klarte heller og finne mine ekte venner , og klarte og finne ut hvem jeg kan stole her på i livet.

Så til alle dere som baksnakker , ja dere er ikke de eneste som har det. Men vil du være ansvarlig for at en person har det kjempe vondt ? og ødelegge personen helt , kanskje personen er veldig svak på mange måter .  . Hvor vanskelig tror du ikke det er og finne ut at en person du trodde du kunne stole på har vendt deg ryggen , det skal jeg love deg er jæævelig? Tenk bare på hvis det hadde vært deg  selv.eg kan med hånda på hjerte si at jeg selv har baksnakket . og det treger jeg så sykt på for det slår ALLTID tilbake på deg selv , uansett. Jeg lover dere , det er ikke vits og bruke tid på å baksnakke bruk heller tid på være glad for de vennen du har , ikke gidd og ødelegg andres tid.. Og hvis det er helt krise at du MÅ baksnakke , si det til en person du stoler på 100%. Da kan det heller være mellom dere 2. Så for dere 2 hate personen , og ikke hele vennegjengen 

Godt nyttår

Hei

Tusentakk for allerede postivt tilbake melding for denne bloggen , jeg håper  å kunne forsette med denne bloggen. Jeg vil si til alle dere , GODT NYTTÅR. Håper 2013 bringer lykke til alle , og at alle får et fantastisk år fullt av kjærlighet , vennskap og oppturer ! En ting jeg vil ta opp er navnet mitt , som kanskje noen har sett så bruker jeg navnet Selma . Men jeg skal innrømme at jeg ikke heter Selma. Jeg er anonym blogger , og kommer ikke til å gå ut med navnet mitt . Så nok en gang , jeg heter ikke SELMA ! Kun et navn jeg bruker. Er det noen som har noen spørsmål , så er det bare og spør i kommentarfeltet . Eller sende en mail til Selmatoft@hotmail.no . Jeg syns ingen ting er dumme, du kan spør om alt. Alle spørsmål er nyttige og jeg skal prøve og hjelpe deg med dine problemer hvis du føler for å dele dem 

 

Kjærlighet

Kjærlighet er det mest fantastiske på jord , men det kan også være helt forferdelig ! Har du noen gang opplevd og bli skikkelig såret ? Det har jeg . Det er noe av det verste som kan skje , åssen kan det være at en så fantastisk ting kan bli så forferdelig ? Ene øyeblikket føles alt å perfekt , så plutselig blir alt ødelagt ? Det er et ubesvart spørsmål som lenge kommer til og bli spurt . Men jeg har den oppfattningen av at alle kommer en gang til og bli lykkelig på sin måte , kanskje bare drømmeprinsen din sitter på en skilpadde på vei til deg? 

 

Det og ha 2 valg

Dette med og ha to som man virkelig liker , det er forferdelig . Selv har jeg vært i den situasjonen . Jeg likte en gutt , en gutt som jeg traff på nettet. Han var den mest fantastiske personen jeg noe gang hadde snakket med . Jeg sleit sykt med dårlig seltilitt , jeg så vennen mine vær dag snakke med kjempe kjekke gutter , ble kaldt nydelige og jeg bare så på . Aldri meg . Det var sykt tøft og alltid være den personen som skal være glad på andres vegner når du selv aldri har den gutten. Denne gutten fra nettet , kaldte meg nydelig og spesiell jeg følte meg virkelig spesiell og det bygget selvtilitten min rett opp .. Dagene gikk jeg snakket og  skypet med han vær dag ! Problemet mitt er vell at han bodde hele 6 timer unna meg.. Det var noe som tok knekken på meg. Og for de som sier at man ikke kan bli forelsket bak en skjerm  , gjennom internett ? Det er feil , det går kjempe fint an ! Jeg høres sikkert helt dum ut , men når du  snakker med han 24/ 7 . Føles det ut som man kjenner person , tror man.  Mitt problem utenom at han bor 6 timer unna meg  , er vell at det er vanskelig å stole på en person man aldri har trufffet ? Du vet aldri om han bare sier dritt om deg der han bor ? Denne personen jeg ble forelskeet i fortellte jeg ALT til , jeg fortellte han ting jeg ikke hadde sagt til noen før.  Men det slo tilbake , fant ut at han hadde sagt mye av det til vennen sine. jeg var knust , men alikavell så klarte jeg bare ikke være sur på han ? Jeg er forsatt sykt glad i han og snakker enda med han . Noe i meg sier bare , ikke la han gå ? ikke la han gå... 

Så skjedde det en dag at jeg traff en gutt som var 2 år eldre en meg , han gjorde dagene mine kjempe bra. Jeg hadde vært interssert i denne gutten kjempe lenge ,og jeg føleer meg så spesiell rundt han . Han er jo liksom 2 årr eldre en meg? Og han vil snakke med meg? Det er liksom helt uvirkelig for en jente som har sletet sykt med selvtilitt . Og han bor 10 min fra meg. Han fikk meg til og glemme han andre gutten , og det tror jeg var bra for meg siden jeg klarte ikke tenke på noe annet en denne gutten jeg trafff på nettet . Selv om jeg " glemmer " denne gutten fra nettet , blir han aldri glemt. HAn er enda i tankene mine . Og jeg vet at man burde velge den personen som bor nermest ? Men hvorfor har jeg så sykt dårlig samvittighet for og like noen andre en han ? jeg har enda ikke sagt det til han gutten fra nettet , at jeg har en annen en . Hvorfor ikke ? Noe som sier inni meg ; Vent , vent , vent! Men hvorfor skal jeg vente ? Denne situasjonen er sykt vanskelig , men jeg tror jeg må bare vente og se hva som skjer . Fordi alt har en mening , en gang kommer jeg til og forstå hvorfor stemmen inni meg sa vent . Og hvorfor jeg traff denne gutten på nettet ? Kanskje jeg ikke forstår det i dag , eller i morgen  , eller om 1 år til ! Men en gang forstår jeg alt , jeg tror livet har en mening , jeg tror alt du gjør på en dag har en mening.

- Det som gjelder er å ha håp og tro.

Hallo

Jeg er en jente på 16 år , jeg kommer til og være en anonym blogger . Jeg vil gjerne ha en blogg der jeg deler mine jenteproblemer og svare på andres problemer eller spørmål . Grunnen til at jeg gjør dette er at jeg vet selv hvor vanskelig ting kan være , og det blir enda vanskeligere når du holder det inni deg . Kanskje du ikke har den personen du stoler på ? Men jeg kan love dere alle , at problemer blir bedre av og deles. Så hvis du har et spørsmål om  venner , kjærlighet , kropp , følelser , helse, familie eller venner ! ALT , du kommer til å være 100% anonym . Bare SAY IT OUT ! 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits