2 svar

Hei dere , sorry for lite oppdatteringer men nå som skolen har begynnt igjen så har jeg andre ting også og prioritere! Men jeg kan love dere alle at jeg skal bli mer aktiv.  Når jeg "åpnet " kommentar boksen idag så jeg to stk som hadde sent inn noen spørsmål til meg som jeg tenkte jeg skulle svare på i dette innlegget ; 

Første jente ; 

Hei.Jeg lurte egentlig på om du kunne hjelpe meg?Jeg har knuter på stemmebåndet, ikke ordentlig knuter, detail si "skrubbsår" på stemme båndet.Jeg har ganske mørk stemme og det er ganske plagsomt.Ingen gidder og være med meg.Har liksom ingen og være med pga det.Jeg har byttet skole en gang og det hjalp litt med lærerne, ble mobba av de og, de slo og sparket nesten alle i klassen, det var skummelt og gå dit! Jeg lurte på om du hadde noen råd.

-Anonym.

Svar ; 

Hei du !  Syns det er så unødvendig å mobbe , får helt vondt. SKulle virkelig ønske at jeg kunne gjort det slik at du ikke hadde de knutene lenger , men det er noe du er født med..  Jeg ville anbefalt at du snakket med noen du stolte på .. F.eks helesesøstra de ,eller en lærer du liker. Det kan virkelig hjelpe deg, Jeg har gått på skole i mange år , og har vært med mye forskjellige folk. Og flere en en gang , har lærere en hatt den praten om mobbing og de har tatt ut folk som har hatt problemer om ting , Jeg syns du skal snakke med helesesøster , få henne til og snakke med de i klassen  din slik at hun kan fortelle problemet ditt til klassen , jeg er helt sikker på de vil forstå.. De kommer til og forstå bedre en du tror. Det var en gang en jente i min klasse som var født med utsående ører, og ble kaldt ALV hele tiden. Hun ble så mye mobbet og tilslutt tok læreren det opp i klassen , alle var helt stille og på en måte tror jeg at klassen forsod at det de hadde gjort var galt, denne stakkars jenta  kunne jo ingen ting for hun var sånn. Men etter den samtalen læreren våres hadde med klassen , sluttet alle og kalde henne det. Det tok litt tid seføgelig . Men den dag  i dag er denne jenta med mange folk , og jeg ser henne i friminuttene som en helt annen person som er kjempe sosial med mange venner. Du er helt sikkert en helt fantastisk person , og det at du har anderledes stemme er ikke noen grunn for og mobbe deg. Det kan du ingen ting for. Du må bare være sterk og stå for det du mener og tørr og si SLUTT til de som mobber. Ikke la de knekke deg ned , si heller noe som får dem til og føle seg dum. For hvis du viser at du gråter vær gang eller blir sur, så syns de det er enda gøyere og erte. Hvis du bare holder helt kjeft og sier i mot . Så syns de det ikke er gøy lenger , Det er denn perioden av livet der ingen har vokst helt opp enda , de forstår ikke at det og mobbe er dumt . Men etter vært forstår alle at det er dumt , de vokser opp og eldre folk ser at det er dumt og mobbe og slenge dritt ! 

Andre jente ; 

Hei, Jeg er en jente som ikke har noen og være med.
Alle som jeg prøver og snakke til har vist meg finger, slått til meg i nesa [Starter og blø-neseblod fort.]Dynka meg, og har vært jævlige mot meg, Mange ganger er det som om jeg er i krigen.!
Har liksom lyst og ta livet mitt, for det er forferdelig!.
Har du noen råd?

svar ; 

Hei du vakre jente der ute ! Først vil jeg si at du må lese det jeg har svart over , dere ligger liksom litt i samme båt når det gjelder mobbing ! Det med mobbing er en forferdelig ting og det gir ikke mening, jeg vet ikke hvorfor de erter deg eller hva som har skjedd.Det viktigste i en mobbe situasjon er og være seg selv , tørre og stå i mot . Tørre og faktisk være seg selv 100% ut. Det som jeg sa over er at ; Hvis noen sier noe dumt til deg og du blir sur eller begynner og grine feks. Så må du bare være tøff i tynet tilbake og si i mot. Fordi at da vil de se at det er ikke no gøy og mobbe en som ikke bryr seg , de vil syns det er kjedelig og stoppe og mobbe. Ellers syns jeg også at du kanskje bør ta kontakt med en helesøster f.eks. De kan hjelpe deg så utrolig mye! når jeg gikk på ungdomskolen , sa jeg alt til helesøster .. Hun var liksom den jeg stolte mest på . Men sefølgelig det handler jo litt om og få mot til og tørre og gå opp dit til henne og si det . Men helesøter er der for en grunn , hun er der for og hjelpe slike som deg som blir mobbet. Alle er forkjellige og det er så godt, men det kan være vondt også. Men aller nydelige på sin måte , uansett fasong , hårfage , utsende , personelighet. Det tar kanskje bare litt lenger tid før andre ser at du er en fantastisk person,  fordi alle er fantastiske uansett. 

3 kommentarer


julieeee
-07.01.2013 kl:17:24


Så fine svar du gir!
-29.01.2013 kl:16:35


hei jeg er ny her...hvordan kan man stille spørsmåll anonymt?
Anonym
-06.02.2013 kl:20:37


Tusen Tusen takk for svaret. Jeg prøvde det du så og jeg fikk en bedre selvtillit, etter det du så om hun jenta.

Tusen takk. Jeg måtte lese det om og om igjen før jeg rørte noe!!!

Kjan aldri si hvor takknemlig jeg er!

Tusen tusen millioner takk!,,,,,

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits