selvtilitt

Det finnes to typer " dårlig " selvtilitt. En av dem er når du egentlig selv vet du helt sykt fin , får all oppmerksomhet fra gutter . Og du egentlig bare er ute etter oppmerksomhet. At folk skal si ; Slutt og si at du har dårlig selvtilitt fordi du er nydelig! Er det en ting på denne jord som irriterer meg noe ***** så er det jenter som vet de er fine , og sier de har dårlig selvtilitt slik at folk skal syns synd på dem. Det er så unødvendig. Tenk på de som faktisk har ingen gutter og snakke med og sliter seriøst med dårlig selvtilitt . Så kommer du med 300 likers på profilbildet ditt på facebook og sier du er stygg. Den andre typen er de som faktisk sliter sykt med seg selv, de som er født anderledes ,de som blir kaldt stygg , de som ikke har det noe bra med seg selv. Alle på denne jord er nydelige på sin måte , det er en fakta. 

Jeg selv har hatt dårlig selvtilitt den gang når jeg var 14 år . Jeg hadde en grunn. Jeg var ikke en av dem som var finest med 400 likes profilbildet mitt.  Mitt " problem " var vell at jeg hadde sykt mye kviser. Jeg kan huske selv at jeg gråt mye , fordi jeg selv hadde så lyst på alle disse perle myke hudene. Jeg prøvde 1000 vis av kremer og ting , men det gikk aldri vekk. Tilslutt ble det så ille at jeg og min mor bestemte oss for og kontakte en lege. Det var helt forferdelig , folk pekte på meg , og kaldte meg kvistrynet. til og med min bestevenn kaldte meg kvisetrynet bak min rygg. Gutter som jeg syns var sykt kjekke , hørte jeg sa kvisetrynet og " herrreguud , å mye kviser hun hadde " Den perioden i  mitt liv var det verste jeg noen gang har opplevd. Jeg har enda kviser ja , men ikke så mye som før . Jeg går på fullt av kremer + tabelletter enda. Men jeg skal innrømme at selvtilitten er sykt tilbake , jeg kan endelig se meg selv i speilet og tenke at jeg er fin. 

Du som er der ute og VIRKELIG HAR dårlig selvtilitt , du er nydelig .Kanskje ikke du ser det selv ,men alle er nydelige på sin måte. Jeg vet hvordan det er og ha det , men jeg lover deg at det kommer til og ordne seg , du kommer til og treffe drømmeprinsen din som syns du er den nydeligste på jord og bare duu ! 

- det ble kanskje et rotete innlegg , men håper dere forstår poenget mitt ;)

7 kommentarer


julieeee
-03.01.2013 kl:18:14


Kjempebra skrevet! Jeg forstår poenget ditt
Veronica
-03.01.2013 kl:20:02


likt design :p
betta
-04.01.2013 kl:15:42


Elsket bilde!
Anonym
-04.01.2013 kl:19:11


Hei.Jeg lurte egentlig på om du kunne hjelpe meg?

Jeg har knuter på stemmebåndet, ikke ordentlig knuter, detail si "skrubbsår" på stemme båndet.

Jeg har ganske mørk stemme og det er ganske plagsomt.

Ingen gidder og være med meg.Har liksom ingen og være med pga det.

HJeg har byttet skole en gang og det hjalp litt med lærerne, ble mobba av de og, de slo og sparket nesten alle i klassen, det var skummelt og gå dit!

Jeg lurte på om du hadde noen råd.

-Anonym.
idsn
-04.01.2013 kl:19:46


jeg liker heller ikke slike folk som skal lyve bevist for å få oppmerksomhet D: alle er gode nok uansett. :)
-04.01.2013 kl:20:14


Jeg er enig ...noe av det værste jeg hvet er folk som er sånn "Åh, herregud du er så pen og jeg er så stygg"....prøv å se reaksjonen deres når du sier "ja,enig"... :P
Anonym!
-05.01.2013 kl:16:23


Hei, Jeg er en jente som ikke har noen og være med.

Alle som jeg prøver og snakke til har vist meg finger, slått til meg i nesa [Starter og blø-neseblod fort.]Dynka meg, og har vært jævlige mot meg, Mange ganger er det som om jeg er i krigen.!

Har liksom lyst og ta livet mitt, for det er forferdelig!.

Har du noen råd?

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits