svar

En jente skriver til meg ;

Hei eg har noen problemer, Sann her begynner historien. Eg og søsknene mine begynte på skulen på Eiefjord eg var liten då og det var så stort, eg kom i ein klasse der dei såg ganske snille ut i begynnelsen men etterkvert blei dei meir og meir slemme, eg og søstra mi hadde ingen o vere med fra 1- 5 klasse vi hadde ingen venner og det hadde heller ikkje broren eller lillesøtra vår heller. Når vi gjekk i 5 klasse blei vi mobba egentlig blei vi og mobba fra 1.5 klasse, dei banka opp broren min, spraya parfyme i auget mitt, slo ned nesten søstra mi, baksnakka oss, stengte oss ute, lo av oss, peike på oss, sa at vi var stygge, brente ned posten vår og masse verre, det alle verste var at dei var naboen vår og dei som mobba oss, dei viste blikk til oss hver dag på skulen, lo av oss når vi kjørte med bil, og dei holdt meg fast foran den nest verste mobberen mens ho viste eit skummelt blikk. Til slutt flytta vi til ein anna skule der det blei mykje bedre g vi hadde det kjempekjekt, fekk noen og vere med. Så begynte vi på vgs eg og trillingsøstra mi, eg var veldig nervøs på kordan det skulle gå, siden vi skulle flytte på hybel og alt mulig og eg hadde aldri hatt noen venner før. Når eg begynte der var det noen som lo av meg og pekte, detvar forfedelig, det var noen som snakte med meg i begynnelsen, men det varte ikkje lenge heilt til eg blei ensom og hadde ingen så no har eg ingen venner og sitter åleine på vidergående i ein krok og har bare lyst og grine, takk for at eg ville dele dette med deg :)!

 svar; 

Først vil jeg si til deg at jeg har vært inne på bloggen din , du er ei utrolig nydelig jente !!  Dette med mobbing skjønner jeg er helt forferdelig .. Jeg fikk tårer i øynene når jeg leste det du skrev , jeg syns det er så forferdelig at folk har så lite og bruke tiden på at de skal ødelgge for andre. Jeg blir så sur på sånne folk , det er så sykt unødvendig.Det og bli mobbet er helt jævelig , og det er sykt vanskelig og kunne takle. Du må kunne holde deg sterkt , tenk at du er her på jorden for en grunn . Du er her for en kjempe grunn. Kanskje livet ser helt forfedelig ut atm. Men jeg tror man må ha en nedtur for det kommer en stor opptur. Du ble mobbet fra 1-5 klasse. Du flytta til en ny skole , fikk nye venner . Ser du der? Det skjedde en nedtur for en opptur. Jeg har aldri blitt mobbet før på denne måten , men jeg har en vennine som måtte takle med mobbing .. Hun er født anderledes ,gutter pekte på henne og kaldte henne stygge ting. Denne jenta hadde det helt forferdelig hun også ,hun har til og med prøvd og tatt sitt eget liv. Men vet du ? Den dagen i dag , er hun en kjempe lykkelig jente som sier selv at hun elsker livet sitt på alle måter. Du som skriver dette , jeg kan love deg med hånda på hjertet at du kommer til og få det helt fantastisk i de nermeste årene snart , det er jeg helt overbevist om . Vær deg selv , stå for dine meninger! De som mobber har ikke vokst opp enda , de lever i en boble der de tror alt handler om bare dem ingen andre , de ser ikke at andre lever her. Det er de som taper på dette ! Ikke du , du er en helt fantastisk person er jeg sikker på. Og utifra det jeg ser du skriver , virkerr du utrolig sterk. Forsett og vær det ! Og tenk på 1 ting. Det kommer en nedtur før en opptur. 

4 kommentarer


Emilie foto og hverdag
-02.01.2013 kl:21:18


Tusen hjertelig takk<3 :)
Emilie Oshaug
-02.01.2013 kl:22:15


Uff, så trist :/
Charlotte
-03.01.2013 kl:14:54


hei, jeg heter charlotte, og jeg vil bare si gratis med bloggen din! Jeg syntes at bloggen din virkelig har et poeng, jeg blir veldig inpirert av deg! (min blogg har ikke no poeng)

GO ON like this! <3

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits