Baksnakking

Det å kunne stole på en person 100% er vanskelig. Når vet man egentlig om en person er til og stole på eller ikke ? Det er en sykt vanskelig ting , men en ting man må gjennom. Jeg er så heldig og ha personer jeg vet jeg kan stole på , personer som vet støtter meg fullt ut. Men sånn har det ikke alltid vært. Jeg hadde en gang en bestevennine , jeg fortellte ALT til henne . Hun var min bedre halvdel. Og vi var alltid med værandre. Så kom den dagen , når hun begynnte og henge med andre folk. Det var ikke det at jeg ble så sjalu eller no. Sefølgelig skulle hun også ha andre venner en meg. vi fant jo enda på fullt av ting og hun sa forsatt at jeg var nummer en hos henne. Det forsatte slik utrolig lenge , hun lovet og jeg følte med henne. Men så kom dagen , da jeg fikk en sykt lang melding av henne. Der sto alt. Det sto hun hadde gått bak ryggen min utrolig lenge , sakt mye dritt. Og kaldt meg ting , som jeg visste selv jeg slet med. Jeg følte meg så dum , tenk å kunne ha stolt på en person som vender deg ryggen. På meldingen sto det også ; Sorry , kan alt bli som før ? . Det første som slo meg var at det var fint hun innrømmet det , og kanskje tenket seg mer om nå. Men alikavell , var det en del av meg som ikke ville ha noe mer med henne og gjøre. Det var sånn det ble. Det ble krig , vi er venner den dag i dag . Men hun er ikke min bestevenn , og jeg klarer aldri og tilgi henne . kan ikke stole på henne , og hele henne gjør meg egentlig kvalm sånn egentlig. Det som er problemet er at hun ikke slutter  , hadde vært noe annet hvis hun sluttet med baksnakkingen. Men det gjør hun da ikke , hun baksnakker ikke bare meg men alle rundt seg. Og det er så unødvendig. Alle baksnakker eller har en gang baksnakket i sitt liv. Men det er så teit når det blir så åpenbart . Baksnakking er noe som kan gjør så utrolig vondt , det kan være helt forferdelig. Og det kan gå så langt at det ødelegger en person helt. Jeg er heldigvis en sterk person , og klarte og drite i henne. Jeg klarte heller og finne mine ekte venner , og klarte og finne ut hvem jeg kan stole her på i livet.

Så til alle dere som baksnakker , ja dere er ikke de eneste som har det. Men vil du være ansvarlig for at en person har det kjempe vondt ? og ødelegge personen helt , kanskje personen er veldig svak på mange måter .  . Hvor vanskelig tror du ikke det er og finne ut at en person du trodde du kunne stole på har vendt deg ryggen , det skal jeg love deg er jæævelig? Tenk bare på hvis det hadde vært deg  selv.eg kan med hånda på hjerte si at jeg selv har baksnakket . og det treger jeg så sykt på for det slår ALLTID tilbake på deg selv , uansett. Jeg lover dere , det er ikke vits og bruke tid på å baksnakke bruk heller tid på være glad for de vennen du har , ikke gidd og ødelegg andres tid.. Og hvis det er helt krise at du MÅ baksnakke , si det til en person du stoler på 100%. Da kan det heller være mellom dere 2. Så for dere 2 hate personen , og ikke hele vennegjengen 

5 kommentarer


Emilie foto og hverdag
-02.01.2013 kl:18:22


Hei eg har noen problemer, Sann her begynner historien. Eg og søsknene mine begynte på skulen på Eiefjord eg var liten då og det var så stort, eg kom i ein klasse der dei såg ganske snille ut i begynnelsen men etterkvert blei dei meir og meir slemme, eg og søstra mi hadde ingen o vere med fra 1- 5 klasse vi hadde ingen venner og det hadde heller ikkje broren eller lillesøtra vår heller. Når vi gjekk i 5 klasse blei vi mobba egentlig blei vi og mobba fra 1.5 klasse, dei banka opp broren min, spraya parfyme i auget mitt, slo ned nesten søstra mi, baksnakka oss, stengte oss ute, lo av oss, peike på oss, sa at vi var stygge, brente ned posten vår og masse verre, det alle verste var at dei var naboen vår og dei som mobba oss, dei viste blikk til oss hver dag på skulen, lo av oss når vi kjørte med bil, og dei holdt meg fast foran den nest verste mobberen mens ho viste eit skummelt blikk. Til slutt flytta vi til ein anna skule der det blei mykje bedre g vi hadde det kjempekjekt, fekk noen og vere med. Så begynte vi på vgs eg og trillingsøstra mi, eg var veldig nervøs på kordan det skulle gå, siden vi skulle flytte på hybel og alt mulig og eg hadde aldri hatt noen venner før. Når eg begynte der var det noen som lo av meg og pekte, detvar forfedelig, det var noen som snakte med meg i begynnelsen, men det varte ikkje lenge heilt til eg blei ensom og hadde ingen så no har eg ingen venner og sitter åleine på vidergående i ein krok og har bare lyst og grine, takk for at eg ville dele dette med deg :)!
juliamyklebust
-02.01.2013 kl:20:15


Uff... Får helt vondt..
Tinalini - Kommenterer Tilbake!♥
-02.01.2013 kl:20:27


WOW, bra skrevet altså!
Malla-kommenterer ALLTID tilbake
-02.01.2013 kl:20:44


Kjempebra blogg !:-)
Moiicamilla
-02.01.2013 kl:21:00


Bra skrevet!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits