Kjærlighet

Kjærlighet er det mest fantastiske på jord , men det kan også være helt forferdelig ! Har du noen gang opplevd og bli skikkelig såret ? Det har jeg . Det er noe av det verste som kan skje , åssen kan det være at en så fantastisk ting kan bli så forferdelig ? Ene øyeblikket føles alt å perfekt , så plutselig blir alt ødelagt ? Det er et ubesvart spørsmål som lenge kommer til og bli spurt . Men jeg har den oppfattningen av at alle kommer en gang til og bli lykkelig på sin måte , kanskje bare drømmeprinsen din sitter på en skilpadde på vei til deg? 

 

Det og ha 2 valg

Dette med og ha to som man virkelig liker , det er forferdelig . Selv har jeg vært i den situasjonen . Jeg likte en gutt , en gutt som jeg traff på nettet. Han var den mest fantastiske personen jeg noe gang hadde snakket med . Jeg sleit sykt med dårlig seltilitt , jeg så vennen mine vær dag snakke med kjempe kjekke gutter , ble kaldt nydelige og jeg bare så på . Aldri meg . Det var sykt tøft og alltid være den personen som skal være glad på andres vegner når du selv aldri har den gutten. Denne gutten fra nettet , kaldte meg nydelig og spesiell jeg følte meg virkelig spesiell og det bygget selvtilitten min rett opp .. Dagene gikk jeg snakket og  skypet med han vær dag ! Problemet mitt er vell at han bodde hele 6 timer unna meg.. Det var noe som tok knekken på meg. Og for de som sier at man ikke kan bli forelsket bak en skjerm  , gjennom internett ? Det er feil , det går kjempe fint an ! Jeg høres sikkert helt dum ut , men når du  snakker med han 24/ 7 . Føles det ut som man kjenner person , tror man.  Mitt problem utenom at han bor 6 timer unna meg  , er vell at det er vanskelig å stole på en person man aldri har trufffet ? Du vet aldri om han bare sier dritt om deg der han bor ? Denne personen jeg ble forelskeet i fortellte jeg ALT til , jeg fortellte han ting jeg ikke hadde sagt til noen før.  Men det slo tilbake , fant ut at han hadde sagt mye av det til vennen sine. jeg var knust , men alikavell så klarte jeg bare ikke være sur på han ? Jeg er forsatt sykt glad i han og snakker enda med han . Noe i meg sier bare , ikke la han gå ? ikke la han gå... 

Så skjedde det en dag at jeg traff en gutt som var 2 år eldre en meg , han gjorde dagene mine kjempe bra. Jeg hadde vært interssert i denne gutten kjempe lenge ,og jeg føleer meg så spesiell rundt han . Han er jo liksom 2 årr eldre en meg? Og han vil snakke med meg? Det er liksom helt uvirkelig for en jente som har sletet sykt med selvtilitt . Og han bor 10 min fra meg. Han fikk meg til og glemme han andre gutten , og det tror jeg var bra for meg siden jeg klarte ikke tenke på noe annet en denne gutten jeg trafff på nettet . Selv om jeg " glemmer " denne gutten fra nettet , blir han aldri glemt. HAn er enda i tankene mine . Og jeg vet at man burde velge den personen som bor nermest ? Men hvorfor har jeg så sykt dårlig samvittighet for og like noen andre en han ? jeg har enda ikke sagt det til han gutten fra nettet , at jeg har en annen en . Hvorfor ikke ? Noe som sier inni meg ; Vent , vent , vent! Men hvorfor skal jeg vente ? Denne situasjonen er sykt vanskelig , men jeg tror jeg må bare vente og se hva som skjer . Fordi alt har en mening , en gang kommer jeg til og forstå hvorfor stemmen inni meg sa vent . Og hvorfor jeg traff denne gutten på nettet ? Kanskje jeg ikke forstår det i dag , eller i morgen  , eller om 1 år til ! Men en gang forstår jeg alt , jeg tror livet har en mening , jeg tror alt du gjør på en dag har en mening.

- Det som gjelder er å ha håp og tro.

3 kommentarer


sofieeek
-30.12.2012 kl:23:14


bra skrevet!
julieeee
-31.12.2012 kl:13:47


Bra skrevet!
Birte
-04.01.2013 kl:15:27


Lykke til! Har problemer når det gjelder kjærlighet jeg å...

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits